DownTown Production

Welkom bij DownTown Production B.V.

Over Ons

Ons bedrijf downtownproduction.nl is enige tijd geleden begonnen met het uitvinden en produceren van machines voor het bewerken van natuursteen, een lastig product om te verwerken. Hier opvolgend zijn nog meerdere machines en toepasingen voor de bouw geproduceert en verbeterd. Ons bedrijf is ontstaan een jaar of 10 geleden uit hobby maar is nu klaar om ook u van dienst te kunnen zijn, wij vinden oplossingen voor veel voorkomende problemen en maken daar mee het leven van u en u werknemers een stuk makkelijker. Er wordt door ons mee gedacht en gezocht naar een passende oplossing. bel of mail ons en wij maken in veel gevallen u dromen en wensen realiteit.

Next

Diensten

Onze vaste klanten waarderen de persoonlijke benadering in onze dienstverlening en de vriendelijke, informele sfeer. Dat alles zorgt ervoor dat u zich snel thuis voelt bij ons. Onze langdurige ervaring staat borg voor professionele begeleiding en deskundig toezicht. Onze medewerkers zijn thuis op diverse terreinen. Wij besteden de grootste zorg aan veiligheid en milieu.

Next

Actueel

Welkom op onze nieuwe website. Hier kunt u een compleet overzicht van onze projecten vinden. Ons primaire doel is om u op de hoogte te houden van de meest recente informatie, die voor u van belang kunnen zijn.
Momenteel zijn we gestart met de productie van een nieuw product voor de in bouw, bedoeld om het gemak en de snelheid te verhogen bij het plaatsen van gemetselde pilasters voor erfafscheidingen. De foto's en informatie betreffende dit project vind u onder het kopje "projecten" (stelpilaster 2.0).

Tevens zij we druk doende met de productie van de belijmings-machine bedoeld voor een nieuw gevelsysteem voor de bouw. Deze producten zijn reeds op de markt. Meer informatie vindt u onder het kopje "projecten" (gevelsysteem).

Next

Project : Lightbattle Amsterdam

Light Battle was een episch gevecht van licht in de Amsterdamse binnenstad. Een interactieve installatie waar de bezoeker zich letterlijk in een strijd kan storten. Dit kunstwerk is het beste te omschrijven als een boog van licht die een fietspad overbrugt. Bezoekers aan de beide zijden van het fietspad kunnen het tegen elkaar opnemen door licht via de boog over het water te sturen. Het licht wordt gegenereerd door fietsen aan weerzijden van het fietspad. Het team dat het hardste fietst, genereerd de meeste stroom om de tegenstanders te verslaan met hun licht.

Het onderdeel wat er voor zorgt dat de fiets een natuurlijke weerstand ondervindt is gerealiseerd door middel van een hydrauliek systeem welke is ontwikkeld door DownTown Production.
Project : Stelpilaster 2.0

De stelpilaster 2.0 is geruime tijd geleden door ons ontwikkeld op basis van eigen ervaringen bij het metselen van pilasters op de erf-afscheidingen. We liepen tegen het probleem dat we niet bij de buren het erf mochten betreden en het feit dat het heel veel werk is om telkens weer opnieuw vier profielen te stellen. De stelpilaster 2.0 lost dit probleem op doordat je maar een profiel hoeft te stellen waardoor je volledig zicht hebt en geen hinder bij het metselen. Uit eigen ervaringen is gebleken dat het metselen van pilaster hierdoor ook nog eens twee maal zo snel gaat.

Meer informatie over dit systeem vind u hier


Project : Gevel syteem

EasylationWall, makkelijk, mooi en maatgevend. EasylationWall is sterk in innoveren. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden op het gebied van isolatie-oplossingen. Ons isolatiesysteem is op elk vlak innoverend: de werkwijze, de productkeuze, de snelheid van aanbrengen en de haalbare energienorm onderscheiden zich van andere systemen. 100% uitstraling van traditoneel metselwerk maar dan vele malen sneller te realiseren.

Voor meer info klik hierProject : Machines en apparaten reeds ontwikkeld

Hieronder een paar foto's van de zagerij van RNT Tegels en Natuursteen Volkel. Deze machines zijn reeds geruime tijd in bedrijf.

Klik hier voor meer informatie over producten en diensten

Contact

Voor vragen of een afspraak kunt u gebruik maken van onderstaande formulier.